Personlig träning

PT

Få ut maximalt av din träning och nå dina mål på ett snabbare och effektivare sätt! Investera i dig själv tillsammans med en personlig tränare som hjälper dig att få en starkare, smidigare och mer välbalanserad kropp.

 

Personlig träning är till för alla. Det är till för dig som aldrig tränat förut och vill ha hjälp att komma igång. Det är för dig som är van att träna och prestera på hög nivå. Det är till för dig som kanske skadat dig och vill hitta en väg tillbaka till välmående. Oavsett var du befinner dig i livet hjälper vi dig att nå dina mål.

 

Träna helt ensam med en personliga tränare som anpassar träningen efter dina behov och din målsättning. Vi lägger tillsammans upp en plan där du får individuella råd samt ett skräddarsytt träningsprogram.

Vi erbjuder även Duo träning. Träna två stycken tillsammans med en personlig tränare.

 

För bokning av PT och Duo träning maila oss på info@classicpilates.se

 

Klassisk pilates

Klassisk Pilates definieras som vetenskap och konst för att samordna kropp och sinne för att uppnå total fitness. Du använder din egen kropp som motstånd för att utföra en serie rörelser som kopplas samman i en effektiv övergång, som är anpassad till ditt behov. 

Classic Pilates Malmö

Norregatan 8, 211 27 Malmö
Telefon: 040-13 61 14
Mobil: +46(0)73 560 30 14
E-post info@classicpilates.se

Klicka här för att Boka tid online >>

Öppettider

MÅN-TORS    kl.08.30 – 19.30

FREDAGAR     kl. 08.00 – 14.00

LÖRDAGAR    kl. 09.00 – 12.00

SÖNDAGAR    STÄNGT

Hitta till oss på Google Map >>

Referenser

"I have been diagnosed with disc herniation in the lower back. I was recommended surgery but my Physiotherapist suggested Pilates to build strength in my core to avoid surgery. Ever since, I have been hooked on Pilates as I have seen a huge difference in my body awareness, range of movement and being able to activate my core to protect my back."

Sandra Johansson

Range & Product design Leader, IKEA of Sweden

"Jag har levt med kronisk inflammation och ledvärk i många år. Träningen som erbjuds på Classic Pilates Malmö har varit en viktig del i att bli fri från både smärta och mediciner."

Melissa Reimer

Creative Director

Work

Träna pilates i malmö

Classic pilates

sv_SESvenska