Gruppträning

 

 

 

Classical Mat

 

Klassisk Matta – fokus på pilates 6 grundprinciper allt enligt klassisk pilates orginalsystem! Vi kan använda olika pilates redskap som tex. pilatesring, viktbollar, foamroller etc.
Övningarna indivdanpassas så att träningen passar alla oavsätt träningsbakrund.

 

Classical Reformer

 

Klassisk Reformer – En utmanade och dynamisk Reformerklass allt enligt klassisk pilates orginalsystem. Kontrollerade rörelser som ger hela kroppen en totalträning av styrka, uthållighet, balans och smidighet.
Du arbetar med din kropp som du aldrig trodde var möjligt.

 

Mat Open

 

En blandning av klassisk och contemporary. Fokus på pilates 6 grundprinciper: Centrering/stabilisering – Kontroll – Koncentration – Flow effektivitetet i rörelsen/rytm – Andning – Precision. Vi kan använda små pilates redskap som pilatesring, viktbollar, foamroller etc.
Övningarna indivdanpassas så att träningen passar alla oavsätt träningsbakrund.

 

Reformer Open

 

En blandning av klassisk och contemporary. Här tränar vi på en av de exklusiva pilates apparaterna Reformer. Kontrollerade rörelser med motstånd av metallfjädrar som ger hela kroppen en totalträning av styrka, uthållighet, balans och smidighet.
Du arbetar med din kropp som du aldrig trodde var möjligt.

 

Tower Open

 

Här tränar vi på en av de exklusiva pilates apparaterna Tower. En klass för dig som vill lära dig ursprungliga pilatesapparater och dess funktioner. Kontrollerade övningar med motstånd av metallfjädrar som ger hela kroppen en totalträning av styrka, uthållighet, balans och smidighet.

 

Reformer Athletic

 

Ett snabbare träningspass som använder antingen reformern, tillsammans med funktionella matbaserade övningar för att förbättra din styrka och kardiovaskulära kondition. Genom att träna i korta intervaller med hög- och lägre intensitetsövningar håller vi din puls förhöjd i ett roligt men utmanande träningspass för hela kroppen. Gör dig redo att svettas!

 

Klassisk pilates

Klassisk Pilates definieras som vetenskap och konst för att samordna kropp och sinne för att uppnå total fitness. Du använder din egen kropp som motstånd för att utföra en serie rörelser som kopplas samman i en effektiv övergång, som är anpassad till ditt behov. 

Classic Pilates Malmö

Kattsundsgatan 10, 211 25 Malmö
Telefon: 040-13 61 14
E-post info@classicpilates.se

Klicka här för att Boka tid online >>

Klicka här för att bli medlem >>

Öppettider

MÅN-TORS    kl.07.00 - 21.00

FREDAGAR     kl. 09.00 - 17.00

LÖRDAGAR    kl. 09.00 - 14.00

SÖNDAGAR  kl. 09.00 - 13.00

Hitta till oss på Google Map >>

Referenser

"I have been diagnosed with disc herniation in the lower back. I was recommended surgery but my Physiotherapist suggested Pilates to build strength in my core to avoid surgery. Ever since, I have been hooked on Pilates as I have seen a huge difference in my body awareness, range of movement and being able to activate my core to protect my back."

Sandra Johansson

Range & Product design Leader, IKEA of Sweden

"Jag har levt med kronisk inflammation och ledvärk i många år. Träningen som erbjuds på Classic Pilates Malmö har varit en viktig del i att bli fri från både smärta och mediciner."

Melissa Reimer

Creative Director

Work

Träna pilates i malmö

Classic pilates

sv_SESvenska