Integritetspolicy

  UPPDATERADE VILLKOR FÖR DIG SOM TRÄNAR PÅ CLASSIC PILATES MALMÖ & BÅSTAD

  Vi har uppdaterat våra villkor och vår integritetspolicy till den nya dataskyddsförordningen (GDPR). Här kan du läsa mer om hur vi på classic Pilates behandlar dina personuppgifter.

  ALLMÄNNA VILLKOR

  Dessa villkor gäller dig som anmäler dig till kurs, workshop eller övriga event på Classic Pilates eller som på annat sätt kontaktar eller följer oss.

  FÖRMÅNER ERBJUDANDEN OCH INFORMATION

  Du får ta del av olika erbjudanden och förmåner, inbjudningar till event samt våra nyhets- och inspirationsutskick.

  KOMMUNIKATION

  Vi kommunicerar erbjudanden, inbjudningar och information via e-post, sms och via vår hemsida samt via våra sociala kanaler såsom Facebook, Instagram.

  LAGRINGSPERIOD

  Efter avslutande av kurs, workshop eller event som du deltagit vid behåller vi dina personuppgifter under 12 månader för att därefter radera dem. Önskar du få dina personuppgifter raderade tidigare ber vi dig meddela oss på info@classicpilates.se

   

   

  BEHANDLING AV DINA PERSONUPPGIFTER

  På Classic Pilates Malmö & Båstad vill vi att du ska känna dig trygg med hur vi behandlar dina personuppgifter. Här förklarar vilka uppgifter vi samlar in och hur vi använder din personliga information samt informerar dig om dina rättigheter.

  PERSONUPPGIFTER SOM DU HAR LÄMNAT TILL OSS

  Vi behandlar information om dig som du själv lämnar i samband med att du deltar vid en av våra kurser, workshops eller andra event för att kunna tillhandahålla dig rätt service och för att kunna administrera kundförhållandet.

  Nedan kan du enkelt läsa i vilken omfattning och i vilket syfte vi behandlar dina personuppgifter:

  ADMINISTRATION AV KÖP AV KURS, WORKSHOP ELLER ANNAT EVENT (INKL. FAKTURERING)

  • Namn
  • Personnummer
  • Kontaktuppgifter (t.ex. adress, e-post och telefonnummer)
  • Betalningsinformation och historik
  • Köpinformation
  • Anmälan och ev. anteckningar som du lämnar i samband med anmälan eller förfrågan
  • kursutvärderingar 
INFORMATION OCH MARKNADSFÖRING 
Dina kontaktuppgifter används vidare för information- och nyhetsutskick (inklusive marknadsföring) per e-post, sms samt och per post samt via våra sociala kanaler som Facebook, Instagram. Observera att du när som helst kan anpassa genom vilka kanaler du önskar att Classic Pilates kontaktar dig eller helt avregistrera dig från utskick. Gällande sociala medier, måste du själv göra egna inställningar kring intresse och säkerhet på dina egna konton. 
DELTAGANDE I TÄVLINGAR 
Dina kontaktuppgifter (inklusive personnummer) behandlas vid deltagande i en tävling eller ett event som Classic Pilates tillhandahåller samt vid förmedling av eventuella vinster som presentkort eller produkter. 
FOTO- och VIDEOMATERIAL 
Vid deltagande vid kurser, workshops eller andra event hos oss kan vi komma att ta fotografier eller göra videoupptagningar. Sådana fotografier och videos kan komma att användas i våra sociala medier (såsom Facebook, Instagram m.m.) samt återges på vår hemsida, våra nyhet- och informationsutskick samt i vår övriga marknadsföring. Genom att delta vid kurser, workshops eller andra event förutsätter vi att du accepterar att vi använder foto- och videomaterial för ovan nämnda syften.

   

  VAR HÄMTAR VI DINA PERSONUPPGIFTER?

  Utöver de personuppgifter du själv lämnar till oss kan vi också komma att samla in personuppgifter från någon annan (s.k. tredje part). Ex kan vi komma att samla in uppgifter från sociala medier.

  VILKA DELAR VI DINA PERSONUPPGIFTER MED?

  Dina personuppgifter hanteras endast av oss Classic Pilates och i de fall det är nödvändigt för att vi ska kunna erbjuda dig våra tjänster med företag som är s.k. personuppgiftsbiträden. Ett personuppgiftsbiträde är ett företag som behandlar personuppgifter för vår räkning och enligt våra instruktioner. Vi har skriftliga avtal med alla
personuppgiftsbiträden genom vilka de garanterar säkerheten för de personuppgifter som behandlas och åtar sig att följa våra säkerhetskrav.

  Vi har personuppgiftsbiträden som hjälper oss med:

  • Fakturering och betallösningar • Bokningssystem

  HUR LÄNGE SPARAR VI DINA PERSONUPPGIFTER?

  12 månader efter avslutad kurs, workshop eller event

  HUR KONTAKTAR DU OSS VID FRÅGOR OM DINA PERSONUPPGIFTER?

  Den senaste versionen av vår integritetspolicy finns att läsa på vår hemsida. Om något i vår policy skulle förändras kommer vi att meddela dig via personligt utskick. Om du har frågor kring vilka uppgifter vi har om dig eller om du vill ändra något i dina personuppgifter är du välkommen att kontakta oss på info@classicpilates.se

  Classic Pilates Norregtan 8. 211 27 Malmö 073-560 3014

  info@classicpilates.se  www.classicpilates.se

  org.nr 556900-3535

  Klassisk pilates

  Klassisk Pilates definieras som vetenskap och konst för att samordna kropp och sinne för att uppnå total fitness. Du använder din egen kropp som motstånd för att utföra en serie rörelser som kopplas samman i en effektiv övergång, som är anpassad till ditt behov. 

  Classic Pilates Malmö

  Norregatan 8, 211 27 Malmö
  Telefon: 040-13 61 14
  Mobil: +46(0)73 560 30 14
  E-post info@classicpilates.se

  Klicka här för att Boka tid online >>

  Öppettider

  MÅN-TORS    kl.08.30 – 19.30

  FREDAGAR     kl. 08.00 – 14.00

  LÖRDAGAR    kl. 09.00 – 12.00

  SÖNDAGAR    STÄNGT

  Hitta till oss på Google Map >>

  Work

  Träna pilates i malmö

  Classic pilates

  sv_SESvenska