Varför träna pilates

Vi tror på den klassiska vägen för att lära ut en rörelsebaserad, systematisk, och integrerad träning. Pilates som undervisas med denna metod har den åldershämmande effekt som alla vill åt. Vi tror på att övningar i rätt flöde, rätt korrektioner vid rätt tillfälle kommer att förändra din kropp och minska svagheter som annars bidrar till skador och kroniska besvär.

Vi vet och förstår varför Pilates fungerar, Vi anser att det är den optimala träningsformen. Kroppen förändras från bålen/Power House, alltså inifrån och ut. Det ger en märkbar förändring i hållning, rörlighet, och en känsla av välmående. Det är viktigt att förstå att din kropp inte accepterar korrigering förrän den är redo.

  – Ökar din styrka, smidighet och balans
– Förbättrar din hållning
– Ökar din mentala energi och koncentration

– Lindrar stress

– Förbättrar din allmänna kondition

– Ger en känsla av välbefinnande

Det bästa med Pilates:

Är att passar för alla typer av människor oavsett om du är elitidrottare eller inte har någon tidigare erfarenhet av träning, ung eller gammal, man eller kvinna, kort eller lång så är pilates en träningsform som passar för alla.

 

pilates för gravida

Klassisk pilates

Klassisk Pilates definieras som vetenskap och konst för att samordna kropp och sinne för att uppnå total fitness. Du använder din egen kropp som motstånd för att utföra en serie rörelser som kopplas samman i en effektiv övergång, som är anpassad till ditt behov. 

Classic Pilates Malmö

Norregatan 8, 211 27 Malmö
Telefon: 040-13 61 14
Mobil: +46(0)73 560 30 14
E-post info@classicpilates.se

Klicka här för att Boka tid online >>

Öppettider

MÅN-TORS    kl.08.30 – 19.30

FREDAGAR     kl. 08.00 – 14.00

LÖRDAGAR    kl. 09.00 – 12.00

SÖNDAGAR    STÄNGT

Hitta till oss på Google Map >>

Referenser

"I have been diagnosed with disc herniation in the lower back. I was recommended surgery but my Physiotherapist suggested Pilates to build strength in my core to avoid surgery. Ever since, I have been hooked on Pilates as I have seen a huge difference in my body awareness, range of movement and being able to activate my core to protect my back."

Sandra Johansson

Range & Product design Leader, IKEA of Sweden

"Jag har levt med kronisk inflammation och ledvärk i många år. Träningen som erbjuds på Classic Pilates Malmö har varit en viktig del i att bli fri från både smärta och mediciner."

Melissa Reimer

Creative Director

Work

Träna pilates i malmö

Classic pilates

sv_SESvenska