Personlig träning apparater

Hur:

Pilates är en effektiv träning som handlar mer om kvalitet än kvantitet. Kroppen består av ett system av muskler, ligament och leder som är beroende av varandra för att kunna fungera optimalt. För att träna specifika muskler och få leder att röra sig ergonomiskt

måste man fokusera och koncentrera träningen på effektiva övningar.

Den unika utformningen av pilatesmetoden skapar motstånd och utmanar kropp samtidigt som den ger stöd och jobbar som en motpart. Detta ger kroppen allt för att utveckla förmågan att röra sig naturligt. Det gör att träningen passar bra för både rehabilitering och för elitidrottare som behöver utveckla styrka, koordination, balans och rörlighet.

 

Pilatesapparater:

Vi erbjuder individuell träning alternativt parträning på klassiska apparater Cadillac, Reformer, Wall Tower, High Chair, Wunda Chair, Ladder Barrel, Pedi Pole och Spine Corrector.

Apparaterna är utformade för att underlätta träningen samtidigt som de är hjälpmedel till en korrekt och balanserad träning. De passar både för rehabilitering och för dig som vill ha en utmanande workout. Träningsprogram tar vi fram tillsammans så att den

uppfyller dina individuella behov.

Du börjar alltid med enskild träning för att lära dig teknik och hur apparaterna fungerar. Instruktören får dessutom en bättre kännedom om dig, dina förutsättningar och dina specifika behov.

När:

För Apparatträning Reformer bokar du dig på vår onlinebokning på classicpilates.se/boka tid. Vid personlig träning kontakta studion på 040-13 61 14, 0735-60 30 14.

 

Alla klippkort är giltiga i 12 månader.

Vi tar emot friskvårdskuponger

OBS! Avbokning skall ske senast 24 timmar innan bokat träningspass. Ej avbokade tider debiteras med fullt pris.

Alla priser är per person och inklusive moms 6%

 

CLASSIC PILATES MALMÖ

Norregatan 8
211 27 Malmö
Tel: 040-13 61 14
Mobil: +46(0)73 560 30 14
E-post info@classicpilates.se